Wehrle… De naam klinkt als een klok. Wehrle is inderdaad hét toonaangevende merk voor kwalitatieve onderhoudsproducten voor wagens en trucks.

Opgericht in 1958 ontpopte het bedrijf zich tot een wereldwijde pionier van fabricage van professionele onderhoudsproducten voor de auto. Stichtster, mevrouw Wehrle, coachte zowel de ontwikkeling, productie en verkoop en bouwde Wehrle op korte tijd uit tot een begrip, tot zelfs dé referentie in de wereld van garages, carrosserieën en carwashes. 

Wehrle bleef investeren in nieuwe producten. 
Een uitgekiend productieproces en strenge kwaliteitscontroles leverden het bedrijf een benijdenswaardige reputatie op.

In 1996 werd Christoph Meersman zaakvoerder van de bvba Wehrle’s Distribution, die instaat voor de wereldwijde verdeling van de Wehrle-producten. Acht jaar later zag het merk Carcosmetix het levenslicht, tegelijk met de komst van nieuwe, revolutionaire producten, die rekening houden met de strengste milieuwetgeving en de veiligheid van de gebruiker.

Anno 2018 zijn Wehrle en Carcosmetix gekende en gewaardeerde merken in heel Europa. Veel buitenlandse bedrijven verkopen de Wehrle-kwaliteitsproducten, ook onder privaat label. 

Zestig jaar ontwikkeling en geslaagd onderzoek naar nieuwe en betere producten resulteren vandaag in een bijzonder sterk imago voor de producten van Wehrle en Carcosmetix. 
Dat imago is de basis voor het wereldwijde succes.  Dat imago geeft vertrouwen aan duizenden tevreden gebruikers en enthousiaste dealers in binnen- en buitenland. 
Dat imago, en onze kwaliteitsproducten charmeren u ongetwijfeld ook. 

Maak kennis met de wereld van Wehrle en Carcosmetix. Deze website is de eerste stap, een mailtje naar ons de evidente, tweede stap...